Skulderprotese

SD (Shoulder disarticulation)

Ved en skulderamputation fjernes hele over-og underarmen, men du beholder dit skulderblad og dit kraveben. 

Når du du skal have en skulderprotese, er det vigtigt at den sidder godt fast. Da der ved en skulderamputation ikke er meget armstump tilbage, og armprotesen i sig selv har en vis tyngde, er det nødvendigt at spænde protesen fast med stropper. Skulderprotesen kan, som de fleste andre armproteser, opbygges på forskellige måder og din bandagist vil, i samarbejde med dig, finde frem til den protesetype og de komponenter, der passer bedst til dig og dine behov.

En skulderprotese laves både som kosmetiskmekanisk og myoelektrisk protese, ligesom den både kan være en funktions- og hybridprotese.

Kontakt Ortos

Book en tid

Hvis du har brug for en skulderprotese eller en anden form for individuelt fremstillet hjælpemiddel, kan du altid booke en tid hos din lokale Ortos-afdeling og få hjælp fra en af vores specialiserede bandagister.

Vores værdigrundlag – Individuel forståelse

Vi arbejder hver dag på at give hver enkelt kunde de optimale betingelser for bevægelse. Det gør vi ved at udvikle og fremstille hjælpemidler, som gør dig i stand til mere – om dette mere så er at parkere kørestolen permanent eller løbe 10km uden smerter i knæet.

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.