Sid stabilt med korsetvest

Korsetvest til støtte og stabilitet
Billede fra helios-anatomic.dk

Artiklens indhold

Hvordan hjælper en korsetvest?

Korsetvesten støtter og stabiliserer, så fx dit barn kan sidde oprejst uden tendens til at falde forover.

Samtidig strækker den overkroppen ud, så denne forlænges med 15-20%

Vesten, der vokser med dit barn

Børn vokser ud af korsetveste såvel som af sko. Heldigvis er vesten fra Helios konstrueret, så den uden besvær kan justeres 4 cm på den høje og 6 cm på den brede led. Dertil kommer, at den fås i 8 størrelser, så også voksne kan få glæde af den.

Alsidige brugssituationer

Korsetvesten egner sig til langt de fleste situationer, fordi den er så nem at håndtere. Brug den i flysædet, sofaen, barnevognen og spisestolen – ja, alle steder, hvor en stabil og opret siddende stilling er bedst.

Korsetvesten kan suppleres med hovedstøtter i forskellige udformninger og et fæstne, som monterer den på kørestol seler til lift. Se Helios Anatomics hjemmeside for yderligere oplysninger, herunder størrelsesoversigt og opmålingsskema.

Helios_corsetvest_produkt
Billede fra Helios Anatomic
Kontakt Ortos

Få vesten hos Ortos

Hos Ortos forhandler vi produkterne fra Helios Anatomics. Alt du behøver at gøre, er at tage kontakt til din lokale afdeling og bestille en konsultation.

Vores værdigrundlag – Individuel forståelse

Vores værksteder er befolket af mange forskellige profiler. Fælles for os alle er, at vi stiller høje krav til kvalitet, vi er gode til at lytte, og vi går gerne den ekstra mil for at give dig de bedste betingelser for bevægelse. Og dét uanset om dit behov er en avanceret armprotese eller en kile i skoen.

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.