For 81-årige Tove Zangenberg var det noget af en livets koldbøtte, da hun for knap 10 år siden fik amputeret underbenet. Indtil da havde hun været frisk og aktiv. Pludselig blev hendes liv bremset op.

”Selvfølgelig var det en hård omgang, og jeg fik en nedtur. For mig handlede det om at nå frem til en erkendelse af, hvordan mit nye liv så ud – hvilke muligheder, jeg havde med et liv med protese,” siger Tove Zangenberg.

”Min bandagist, Christian, har jeg haft lige fra starten. Jeg tror fuldt og fast på det, han siger og gør, og han sørger for, at jeg har en protese, der altid fungerer for mig.”

I dag kan hun både gå med stok, rollator og tage på længere ture ud i naturen med sin el-scooter. Alderen til trods har Tove Zangenberg med sin underbensprotese formået at holde fast i det liv, hun sætter så stor pris på.

”Jeg har nok altid haft en positiv indstilling til livet. Hver eneste dag, når jeg står op, fryder jeg mig over, at jeg selv kan tage mit tøj på og stort set klare mig selv,” siger hun.

Samtidig erkender Tove Zangenberg, at hun har været stærkt afhængig af støtte og opbakning fra professionelle, bl.a. fra hendes bandagist.