Billederne er fra et tidligere år.

Du finder os på stand C2-004.

Health & Rehab Scandinavia 2018 præsenterer det nyeste og bedste inden for sundheds- og velfærdsteknologi, hjælpemidler, rehabilitering, pleje- og hospitalsudstyr og services i branchen.

‘Aktivt liv – et liv for alle’ er temaet for årets fagmesse. Det er lige noget, vi kan skrive under på, så vi står klar på stand C2-004 alle tre dage.

Ortos på Health & Rehab 2018

På Ortos’ stand kan du møde tre bandagister fra vores klinikker på Sjælland: Jeannie Mathiasen, Erik Poulsen og Anders Tange. Med sig har de værkstedsleder, Debora Bischof og Ortos’ kommunikationsassistent Kristel Høj Walther.

Kristel er selv underbensamputeret, så kig forbi til en snak om hendes protese, en Cheetah Xplore fra Össur, og find ud af, hvordan hun bruger den.

Hele Ortos-holdet står klar til en uformel snak om vores helt nye costum-made liners, om hylsterteknikken SIS og selvfølgelig om alle de spændende hjælpemidler, vi har med.

Messen er gratis

Læs meget mere om Health & Rehab på deres hjemmeside ved at klikke på logoet herunder. .

Messen er gratis for alle, men det er et krav, at du registrerer dig. Og hvis du gør du det hjemmefra – og husker at printe et adgangskort – så slipper du for kø ved indgangen!

Print dit eget adgangskort