Hos Ortos er vi stolte af at vores ortopædist-lærling, Nina Søndergaard Larsen, er blevet færdiguddannet som ortopædist og har præsteret et svendestykke helt i top.

Nina er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har en passion for at hjælpe mennesker med særlige behov. Hun faldt for ortopædistfaget, fordi hun kunne kombinere netop det at hjælpe mennesker med et fagligt håndværk.

Faglig stolthed

”Det er en lille og speciel uddannelse, men med en masse faglig stolthed, hvor man lærer noget om både anatomi, biomekanik og om at arbejde med forskellige materialer. Jeg er vild med det gammeldags sadelmagerarbejde, hvor man rigtig kan få lov at nørde detaljer og derfor elsker jeg også at lave ortoser”, fortæller Nina. ”Det er et fag, der giver rigtig god mening”, fortsætter hun, ”fordi det er med til at skabe noget livskvalitet for rigtig mange mennesker. Derfor vil det være så fedt, hvis flere valgte uddannelsen.”

Ninas læretid hos Ortos i Brøndby har givet hende indblik i en bred vifte af opgaver. ”Nogle gange er jeg blevet kastet ud i forskellige store og små opgaver, hvor jeg selv har skullet finde en løsning. Det har til tider været meget udfordrende, men også meget lærerigt. Heldigvis er der også nogle rigtige dygtige folk på værkstedet, som jeg har kunnet spørge til råds.”   

Fortsætter hos Ortos

Selvom Ninas læretid er overstået er hendes tid hos Ortos ikke slut. Vi glæder os over at hun fortsætter sin vante gang på værkstedet i Brøndby og er med til at sikre et solidt stykke håndværk til vores kunder – nu som ortopædist. Stort tillykke til Nina.

Se billeder af Ninas smukke protese herunder. Protesen er konstrueret, så den viser Ninas alsidighed i arbejde med materialer og hendes kreative evner. Det smukke finish i læderarbejdet sætter prikken over i’et.