I Ortos ønsker vi at yde en god service for alle vores kunder. Det indebærer bl.a., at vi vil levere hjælpemidler i bedste kvalitet med den mindst mulige ventetid.

God kvalitet kræver gode fagfolk, og dem har vi mange af på Ortos-holdet. Men nu har vi udvidet truppen endnu mere, og kan derfor med glæde byde velkommen til to nye bandagister, der begge har en solid erfaring på både protese- og ortoseområdet.

Erfaren bandagist til Aalborg

Aut. bandagist, Mogens Nielsen

Den første af de to bandagister, der skal være med til at gøre Ortos-holdet endnu stærkere, er Mogens Nielsen. Mogens er blevet ansat som autoriseret bandagist i Ortos’ Aalborg-afdeling og har været der siden 1. maj i år. Mogens arbejder side om side med Aalborg-afdelingens anden bandagist, Iben Saaby Andersen, og tilsammen har de næsten 40 års erfaring som autoriserede bandagister.

Mogens, der fik sin autorisation i år 2000, arbejder primært med proteser til de nedre ekstremiteter og har på ortoseområdet erfaring med hjælpemidler til både børn og voksne.

Erfaring fra udlandet

Mogens er netop vendt tilbage til Danmark efter en årrække som bandagist i Norge, hvor han bl.a. har arbejdet sammen med sygehuse omkring forskellige patientgrupper.  Herunder børn med Cerebral Parese samt patienter med apopleksi og MS.

Marie glæder sig til at være i Odense

Aut. bandagist, Marie Hjære Jensen

Den anden nye bandagist, der er kommet med på holdet, er Marie Hjære Jensen. Marie, der fik sin autorisation i 2013, er netop tiltrådt som autoriseret bandagist i Odense-afdelingen pr. 1. august. Også her er der tale om en bandagist med et bredt fagligt fundament og erfaring med både ortoser og proteser – primært ortoser til voksne og benproteser.

Marie fortæller, at hun glæder sig meget til at blive en del af et stort team i Odense med fagligt dygtige bandagister og teknikere.

For mig er det utroligt vigtigt at have en god dialog, bruge tid på at lytte til kundens ønsker og behov, som jeg sammen med min faglighed, analyse af brugeren, og et eventuelt tværfagligt team, bruger til at finde det optimale hjælpemiddel til brugeren.

 

Jeg tror på, at det at have værksted /produktion i samme hus som bandagisterne giver de bedste forudsætninger for et stærkt slutprodukt, hvor både bandagist, tekniker og ikke mindst kunden er tilfreds.

Velkommen til både Mogens og Marie!