benprotese, bandagist og kunde

Træning

Kan man træne, selvom man bruger et hjælpemiddel? Det spørgsmål stiller mange af vores kunder, når de kommer til os og skal have lavet et hjælpemiddel. Det korte svar er ja.  

Et hjælpemiddel skal ikke være nogen begrænsning for at kunne træne. I mange tilfælde vil hjælpemidlet faktisk gøre træningen lettere. Du behøver hverken at have ambitioner om en karriere som elitesportsudøver eller om at kunne løbe en marathon for at kunne træne i din dagligdag. Men du må gerne. Træning kan tilpasses individuelt – ligesom dit hjælpemiddel – og kan ofte udføres med meget få og meget simple remedier.

Hos Ortos vil vi meget gerne høre, hvad dine ambitioner med træning er. Det er en del af den individuelle forståelse, og det er vigtigt, når vi skal lave et hjælpemiddel, der passer til dine behov.

Du er fri til at vælge Ortos

I Danmark har vi frit leverandørvalg. Det betyder, at du alene beslutter, hvilken bandagistvirksomhed, der skal fremstille dit hjælpemiddel. Det er din ret, uanset om din kommune måtte have en samarbejdsaftale med en given bandagistvirksomhed. Er du i tvivl om rammerne for det frie leverandørvalg, så ring til os og få forklaringen.

Få inspiration til din træning

Intro til træningsøvelser
Elastikøvelser
Opvarmning og benbøjninger
Maveøvelser
Rygøvelser og hip thrusters
Altid individuelle løsninger

Vores hjælpemidler er individuelle. De er lavet til dig og kun til dig, og dét uanset om dit behov er indlæg i dine sko eller en avanceret armprotese. For at gøre det enkelt for dig arbejder vi tæt sammen med læger, terapeuter og kommuner.