Albueprotese

ED (Elbow disarticulation)

Hvis du har fået fjernet din underarm gennem albueleddet, kaldes amputationsniveauet elbow disarticulation. En albueprotese skal fungere som erstatning for både albueled, underarm, hånd og fingre. 

Når du skal have en albueprotese, vil din bandagist, i tæt samarbejde med dig, finde frem til, hvilket hylster, hvilken hånd og hvilken proteseopbygning, der vil egne sig bedst til dig og dine behov. Da din arm er amputeret gennem dit albueled, vil der rent kosmetisk altid være en forskydning i proportionerne. Dette sker, fordi der skal være et albueled i forlængelse af din armstump. Dette giver en længere overarm, og som følge heraf må underarmen være kortere. I sidste ende vil den samlede armlængde komme til at passe til længden på den modsatte arm.


Der er mange muligheder for opbygning af en albueprotese. Den kan dels konstrueres som kosmetisk, mekanisk og myoelektrisk protese, dels om funktions- eller hybridprotese.

Kontakt Ortos

Book en tid

Hvis du har brug for en albueprotese eller en anden form for individuelt fremstillet hjælpemiddel, kan du altid booke en tid hos din lokale Ortos-afdeling og få hjælp fra en af vores specialiserede bandagister.

Vores værdigrundlag – Individuel forståelse

Vi arbejder hver dag på at give hver enkelt kunde de optimale betingelser for bevægelse. Det gør vi ved at udvikle og fremstille hjælpemidler, som gør dig i stand til mere – om dette mere så er at parkere kørestolen permanent eller løbe 10km uden smerter i knæet.

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.