Find en folder om dit hjælpemiddel

Når man skal have nyt hjælpemiddel, er det naturligt at have spørgsmål omkring hjælpemidlets funktion, hvordan det skal rengøres eller noget helt tredje. Ortos vil gerne hjælpe dig godt på vej, og derfor har vi samlet vores informationsmateriale, så du kan læse mere om dit hjælpemiddel.

Hvad enten du selv bruger et hjælpemiddel eller du er pårørende eller måske behandler og ønsker noget information i trykt form, er du velkommen til at kontakte Ortos. Alle vores foldere, brochurer og brugervejledninger kan frit downloades som PDF.

Du er fri til at vælge Ortos

I Danmark har vi frit leverandørvalg. Det betyder, at du alene beslutter, hvilken bandagistvirksomhed, der skal fremstille dit hjælpemiddel. Det er din ret, uanset om din kommune måtte have en samarbejdsaftale med en given bandagistvirksomhed. Er du i tvivl om rammerne for det frie leverandørvalg, så ring til os og få forklaringen.

Benprotesefolder

Værd at vide om Benproteser

(Benprotesefolder)

Denne folder henvender sig særligt til nyamputerede eller personer, der står over for en amputation og ønsker grundlæggende viden omkring proteser og proteseforsyning

Brugervejledninger til lårbensamputerede

(Vedligeholdelse af lårbensproteser)

Dissefoldere henvender sig til dig der ønsker at vide mere om vedligeholdelse af lårbensproteser, hygiejne og hvad du skal være særligt opmærksom på i forhold til din benstump.

Brugervejledninger til underbensamputerede

(Vedligeholdelse af underbensproteser)

Disse foldere henvender sig til dig der ønsker at vide mere om vedligeholdelse af underbensproteser, hygiejne og hvad du skal være særligt opmærksom på i forhold til din benstump.

Har du prøvet en dropfodsstimulator?

(FES-folder)

Denne folder henvender sig til dig der ønsker at vide mere om, hvad en dropfodsstimulator er, hvordan den fungerer og hvem der kan have gavn af det som hjælpemiddel.

Brugervejledninger om ben- og fodortoser

(Vedligeholdelse af ben- og fodortoser)

Disse foldere henvender sig til dig der ønsker at vide mere om vedligeholdelse af ben- og fodortoser, hygiejne og hvad du skal være særligt opmærksom på i forhold til din hud, når du bruger dit hjælpemiddel.

Brugervejledninger om hånd- og fingerortoser

(Vedligeholdelse af hånd- og fingerortoser)

Disse foldere henvender sig til dig der ønsker at vide mere om vedligeholdelse af hånd- og fingerortoser, hygiejne og hvad du skal være særligt opmærksom på i forhold til din hud, når du bruger dit hjælpemiddel.

Få greb om din håndfunktion

(Funktionelle finger-ortoser i sølv)

Denne folder henvender sig til dig der ønsker at vide mere om fingerortoser i sølv, hvem der kan have nytte af dette type hjælpemiddel mm.  

Brugervejledninger til korsetbrugere

(Vedligeholdelse af korsetter)

Disse foldere henvender sig til dig der ønsker at vide mere om vedligeholdelse og anvendelse af korsetter samt hygiejne og opmærksomhedspunkter ved brug af dit hjælpemiddel.

Brugervejledninger om behandlingsortoser

(Behandling med 3-punktskorset og halskrave)

Disse foldere henvender sig til dig der ønsker at vide mere om behandling med 3-punktskorset eller halskrave (Philadelphia Tracheotomy Collar), hvad enten du skal bruge disse hjælpemidler selv eller er behandler. 

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.