Ortos Bandagist Klinik Brøndby

Ortos Brøndby

[email protected]
Send sikker mail til Ortos

Sognevej 25, bygn. 87
2605 Brøndby
Telefon 43 53 05 05

Din GPS fejler måske

Nogle GPS’er leder ind i Prior Park. Sker det for dig, så kør til Port Syd og tag to venstresving, eller sørg for at køre på Sognevej fra Park Allé og IKKE fra Vibeholms Allé.

Ortos Bandagist Klinik i Brøndby åbnede i 2007 og er en ud af 8 Ortos-klinikker på landsplan. Klinikken i Brøndby er en af dem med flest Ortos-medarbejdere. Her finder du autoriserede bandagister, teknikere administrativt personale m.fl., som kan hjælpe dig med dit individuelle behov.  

På klinikken i Brøndby har du altid mulighed for at lave en aftale med en bandagist, som specialiserer sig i netop dit hjælpemiddel. Hvad enten det drejer sig om en benprotese, en skinne, en armprotese eller noget helt fjerde.

Åbningstider

Man–tors kl. 8.00 – 16.00
Fredage kl. 8.00 – 15.00

Bestil tid på 43 53 05 05

Ring for aftale med en bandagist, vi er klar til at tage godt imod dig.

Hos Ortos Bandagist Klinik i Brøndby har vi eget værksted, hvor vi kan fremstille og reparere hjælpemidler. Det betyder bl.a., at du ikke skal vente længe, når du skal have lavet noget, og din bandagist har mulighed for at arbejde tæt sammen med en tekniker, så resultatet bliver af højst mulige kvalitet.

Medarbejdere

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.