Ortos Bandagist Klinik Brøndby

Ortos Brøndby

bro@ortos.dk
Send sikker mail til Ortos

Sognevej 25, bygn. 87
2605 Brøndby
Telefon 43 53 05 05

Din GPS fejler måske

Nogle GPS’er leder ind i Prior Park. Sker det for dig, så kør til Port Syd og tag to venstresving, eller sørg for at køre på Sognevej fra Park Allé og IKKE fra Vibeholms Allé.

Ortos Bandagist Klinik i Brøndby åbnede i 2007 og er en ud af 8 Ortos-klinikker på landsplan. Klinikken i Brøndby er en af dem med flest Ortos-medarbejdere. Her finder du autoriserede bandagister, teknikere administrativt personale m.fl., som kan hjælpe dig med dit individuelle behov.  

På klinikken i Brøndby har du altid mulighed for at lave en aftale med en bandagist, som specialiserer sig i netop dit hjælpemiddel. Hvad enten det drejer sig om en benprotese, en skinne, en armprotese eller noget helt fjerde.

 Åbningstider

Man–tors kl. 8.00 – 16.00
Fredage kl. 8.00 – 15.00

Bestil tid på 43 53 05 05

Ring for aftale med en bandagist, vi er klar til at tage godt imod dig.

Hos Ortos Bandagist Klinik i Brøndby har vi eget værksted, hvor vi kan fremstille og reparere hjælpemidler. Det betyder bl.a., at du ikke skal vente længe, når du skal have lavet noget, og din bandagist har mulighed for at arbejde tæt sammen med en tekniker, så resultatet bliver af højst mulige kvalitet.

Ortos Bandagister Brøndby

Medarbejdere

Vi tror på tætte relationer

Besøg af Kirkebækskolens terapeuter

Terapeuterne på Kirkebækskolen er tætte samarbejdspartnere her i Brøndby, for vi er kommet der fast et par gange om ugen i al den tid, vores afdeling har eksisteret.

Men denne gang mødtes vi på Ortos hjemmebane til en temadag om korrektion og balancering af fodkapsler, og en debat om korsetter – hvordan opbygger vi korsetter til børn med multiple funktionsnedsættelser, og hvordan korrigerer vi skoliose i korset?

Fagligt indlæg for terapeuter
Andreas demonstrerer
Inspiration til nye løsninger

Vi takker for et alsidigt besøg i afdelingen, hvor vi både nåede en guidet tur i vores lokaler, fagligt indhold og en delikat frokost.

Vigtigst af alt havde vi god tid til de samtaler, der er så godt givet ud, fordi de skaber indsigt i hinandens hverdag og inspirerer til nye løsninger.

Fx fandt vi denne dag ud af, at vi skal arbejde med flere af børnenes standfunktion.

Læring og samarbejde i Ortos
God frokost, godt samarbejde

Kirkebækskolen ligger i Vallensbæk, og er en skole for børn med multiple funktionsnedsættelser.