Træning

Kan man træne, selvom man bruger et hjælpemiddel? Det spørgsmål stiller mange af vores kunder, når de kommer til os og skal have lavet et hjælpemiddel. Det korte svar er ja.  

Et hjælpemiddel skal ikke være nogen begrænsning for at kunne træne. I mange tilfælde vil hjælpemidlet faktisk gøre træningen lettere. Du behøver hverken at have ambitioner om en karriere som elitesportsudøver eller om at kunne løbe en marathon for at kunne træne i din dagligdag. Men du må gerne. Træning kan tilpasses individuelt – ligesom dit hjælpemiddel – og kan ofte udføres med meget få og meget simple remedier.

Hos Ortos vil vi meget gerne høre, hvad dine ambitioner med træning er. Det er en del af den individuelle forståelse, og det er vigtigt, når vi skal lave et hjælpemiddel, der passer til dine behov.

Få inspiration til din træning

Ikon_laes-mere

Er du nyamputeret eller fysioterapeut?

Få mere viden om fysioterapi efter benamputation og lad dig inspirere af de brugbare træningsøvelser, som kan udføres uden protese

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.