Om os

Artiklens indhold

Hvem er vi?

Ortos er en førende bandagistvirksomhed i Danmark. Vi har fremstillet individuelle proteser og ortoser siden 2007, og vi har afdelinger fordelt over hele landet.

Hos Ortos brænder vi for evidensbaseret behandling, faglig fordybelse og især for det enkelte menneskes behov. Vores mål er til enhver tid at levere en personlig løsning, som vi udvikler med afsæt i det menneske du er og med øje for det liv, du gerne vil leve. 

Skræddersyet til dig

Hos Ortos forstår vi dine udfordringer og tager dine drømme seriøst. Vi laver ikke samlebåndsprodukter, men designer dit hjælpemiddel, så det matcher netop din krop, dine ønsker og dine behov.

Derfor er det så vigtigt, vi får lov til at lære dig at kende. Vi skal nemlig møde dig der, hvor du er. Lige nu, men også senere. Vi er med dig hele vejen fra afklaring til det færdige hjælpemiddel. Og vi tør godt udfordre både grænser og muligheder.

Ortos er lang erfaring og nye veje

I vores klinikker møder du udelukkende autoriserede bandagister og turnusbandagister. Vi holder et fagligt højt niveau, og vi tør gå nye veje og udvikle produkter, som ikke er set før.

Ortos er først med ny hylsterteknologi

Som de eneste i Danmark er Ortos fagligt uddannet til at lave et helt nyt hylster på kun én dag. Metoden hedder Direct Socket, og den egner sig både til fremstilling af hylstre til underbens- og lårbensamputerede. De såkaldte DS-hylstre er komfortable i brug, netop fordi de er formstøbt direkte på brugeren. Det er en innovativ løsning, du kun finder hos Ortos.

Vi gør os umage – sammen med dig

Når du får lavet et hjælpemiddel hos Ortos, finder vi sammen ud af, hvad der er vigtigst for dig. Vi er ærlige om eventuelle begrænsninger og hjælper dig med at se muligheder – og dem er der heldigvis masser af. Én ting ved vi af årelang erfaring: du kan, mere end du tror.

Ortos' værdier

Maadeholdenhed skaber forudsaetninger
Mod skaber resultater

Ortos-medarbejdere laver frivilligt arbejde

Give back

Vi ønsker at bidrage positivt til vores lokalsamfund! Derfor er Ortos en del af Össurs Give Back Program. Programmet indebærer, at hver eneste medarbejdere i Ortos har mulighed for at dedikere en hel arbejdsdag pr. år til frivilligt arbejde i sit lokalsamfund.

I stedet for at møde ind på vores vanlige arbejde, kan vi altså vælge at gøre en forskel for en non profit-organisation i vores nærhed. Det synes vi giver mening. Både for os og for dem, vi hjælper. Og det bedste er, at vi kan gentage successen år efter år.

Et godt formål

Formålet med Give Back er naturligvis at fremme interessen for at arbejde frivilligt. Men det handler også om at træde nye stier, for frivilligheden skal foregå på ukendt grund og ikke fx i børnenes fodboldklub.

Samtidig skal den frivillige organisation bygge på grundlæggende værdier, der er i balance med vores, og den skal være uafhængig af politik og religion. Men derudover er der frit slag, så vi hver især kan opsøge formål, der appellerer til os personligt.

Vi indsamler aflagte hjælpemidler til genbrug

Vidste du, at hjælpemidler kan genbruges?

Hos Ortos indsamler vi brugte ortopædiske hjælpemidler og sammen med vores samarbejdspartnere sørger vi for, at hjælpemidlerne bliver genbrugt af fysisk handicappede i Afrikanske lande.

Du undrer dig måske over, at individuelt tilpassede hjælpemidler kan genbruges, men det kan de. Eller det kan dele af dem. Hjælpemidler af den gode kvalitet, der produceres i Danmark, vil altid være et godt udgangspunkt for ny tilpasning.

Nye ben at gå på

Inden afsendelse til Afrika bliver hjælpemidlerne efterset og renoveret, men den endelige tilpasning sker først i Afrika, når den specifikke brugere er fundet, og vores aflagte, men bestemt brugbare, hjælpemidler får nye ben at gå på.

Genbrugshjaelpemidler
Kontakt Ortos

Vil du bidrage med dine aflagte hjælpemidler?

Hvis du ønsker at donere dine aflagte hjælpemidler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi modtager både ortoser, proteser og ortopædisk fodtøj i alle afskygninger og både til børn og voksne.

Vores værdigrundlag – Individuel forståelse

Vi arbejder hver dag på at give hver enkelt kunde de optimale betingelser for bevægelse. Det gør vi ved at udvikle og fremstille hjælpemidler, som gør dig i stand til mere – om dette mere så er at parkere kørestolen permanent eller løbe 10km uden smerter i knæet.

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.