Ortos Bandagist Klinik Odense

Ortos Odense

[email protected]
Send sikker mail til Ortos

Hovedkontor

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
Telefon 63 15 05 05

Ortos Bandagist Klinik i Odense er en ud af otte Ortos-klinikker på landsplan og åbnede i 2007. Klinikken i Odense fungerer ligeledes som Ortos’ hovedkontor og er altså en af de største Ortos-klinikker i landet. På klinikken finder du autoriserede bandagister, teknikere og administrative medarbejdere i forskellige funktioner.

I Odense har du altid mulighed for at booke en tid hos en bandagist med speciale i netop dit hjælpemiddel, og der vil altid blive taget højde for dit individuelle behov, hvad enten du har brug for en benprotese, en skinne, en armprotese eller noget helt fjerde.

Åbningstider

Man–tors kl. 8.00 – 16.00
Fredage kl. 8.00 – 15.00

Bestil tid på 63 15 05 05

Ring for aftale med en bandagist, vi er klar til at tage godt imod dig.

Gratis parkering i gården,
indkørsel fra Gørtlervej.

Ortos Bandagist Klinik i Odense har desuden eget væksted, hvor der fremstilles hjælpemidler og laves reparationer mm. Det betyder, at du kan få lavet dit hjælpemiddel uden lang ventetid og samtidig sikrer det tætte samarbejde mellem bandagist og tekniker, at du får et hjælpemiddel af bedst mulige kvalitet.

Medarbejdere

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.