Lena Quisth, aut. bandagist, CPO, B.Sc.

Lena Quisth er autoriseret bandagist i Ortos Bandagist Klinik i Odense og er specialiseret i ortoser til både børn og voksne. Hun er derudover særligt specialiseret i bl.a. skoliosekorsetter, hvor hun også har været en del af forskning på området.
Autoriseret_bandagist_Lena_Quisth

Erhvervserfaring

2008 –
Bandagist hos Ortos, Odense

2001 – 2008
Bandagist hos Sahva, Odense

Uddannelse

1999 – 2001
Turnusperiode hos Sahva i Kolding og Odense

1996 – 1999
Uddannelse til ortopedingenjör, Jönköping University, Sverige

Medlemskaber

Medlem af Danske Bandagister

Medlem af foreningen Nordic Spinal Deformities Society

Bestyrelsesmedlem i Danske Bandagister FaL

Faglig profil

Som bandagist arbejder jeg primært med ortoser og har i mange år samarbejdet med speciallæger, fysioterapeuter og ergoterapeuter på sygehuse, institutioner, genoptræningscentre og privatklinikkker.

Jeg samarbejder med læger og fysioterapeuter på Odense Universitetshospital og Middelfart Sygehus med henblik på korsettering ved idiopatisk skoliose og kyfose/Mb Scheuermann.
I forbindelse med min interesse for korsetbehandling deltager jeg hyppigt på konferencer/kurser i ind- og udland, også som underviser og foredragsholder.

Har gennem flere år arbejdet med ortoser til børn. Bl.a. i samarbejde med læger og fysioterapeuter i specialbørnehaver og -skoler.

Derudover har jeg i de senere år har haft øget fokus på håndens diagnoser og problematikker og har stor erfaring med ortoser og silversplints (ortoser i sølv) til hånd og fingre.

Certificeringer

Certificeret i lycraprodukter såsom; DMO, Elements, SDO og andre

Certificeret i FES

Relevante links

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.