Overarmsprotese

TH (Transhumeral amputation)

Når du bliver amputeret gennem overarmsknoglerne, kaldes det en transhumeral amputation. Herved får du fjernet en del af overarmen og hele underarmen.

Når du skal have en overarmsprotese, stilles der store krav til bl.a. protesens vægt. Er protesen meget tung, kan den være svær at holde på. Jo bedre protesen sidder fast, og jo bedre protesehylstret passer, desto bedre kontrol har du over protesen og de funktioner, den tilbyder. Derfor er hylstertilpasningen mindst lige så vigtig som det er fx at finde den rette protesehånd.
Overarmsprotesen kan konstrueres på forskellig måder og dermed have mange forskellige udtryk. Det vil altid være din bandagists mål, at I sammen finder frem til det hylster og de funktionskomponenter, der bedst tjener dig og dine behov. Hvad enten dit protesevalg bliver af den kosmetiskemekaniske eller myoelektriske slags og om det bliver en  funktions- eller en hybridoverarmsprotese, vil den blive tilpasset præcis til dig.

Kontakt Ortos

Book en tid

Hvis du har brug for en overarmsprotese eller en anden form for individuelt fremstillet hjælpemiddel, kan du altid booke en tid hos din lokale Ortos-afdeling og få hjælp fra en af vores specialiserede bandagister.

Vores værdigrundlag – Individuel forståelse

Vi arbejder hver dag på at give hver enkelt kunde de optimale betingelser for bevægelse. Det gør vi ved at udvikle og fremstille hjælpemidler, som gør dig i stand til mere – om dette mere så er at parkere kørestolen permanent eller løbe 10km uden smerter i knæet.

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.