Underarmsprotese

TR (Transradial amputation)

Ved en Transradial/underarms-amputation fjernes dele af underarmen og hele hånden. Det betyder, at du stadig har dit skulder- og albueled tilbage.

Der er forskellige måder en underarmsprotese kan opbyges på, og derfor vil din bandagist altid spørge ind til dig og dine ønsker og behov, så I sammen kan finde frem til den løsning, der passer bedst til dig.  En underarmsportese kan opbygges som mekanisk-, myoelektrisk-, eller som hybridprotese.


Til disse typer af proteser stilles der høje krav til vægt og funktion og hver især har de specifikke fordele. Samtidig er protesehylstret en vigtig del af protesen. Et godt tilpasset hylster vil gøre det langt lettere for dig at kontrollere din protese.
Ud over de ovennævnte protesetyper, er det desuden muligt at fremstille en stationær protese – også kaldet kosmetisk/æstetisk protese – eller en funktionsprotese. Den stationære protese er en letvægtsprotese, der tjener et kosmetisk formål og skal udfylde pladsen for den del af armen, du mangler. Funktionsprotesen er ofte konstrueret til helt særlige formål – fx en cykelarm.

Kontakt Ortos

Book en tid

Hvis du har brug for en underarmsprotese eller en anden form for individuelt fremstillet hjælpemiddel, kan du altid booke en tid hos din lokale Ortos-afdeling og få hjælp fra en af vores specialiserede bandagister.

Vores værdigrundlag – Individuel forståelse

Vi arbejder hver dag på at give hver enkelt kunde de optimale betingelser for bevægelse. Det gør vi ved at udvikle og fremstille hjælpemidler, som gør dig i stand til mere – om dette mere så er at parkere kørestolen permanent eller løbe 10km uden smerter i knæet.

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.