Delfodsprotese

PF (Partial foot amputation)

En delfodprotese kan bruges, hvis du har fået fjernet dele af dit fodskelet. Alt afhængig af, hvor meget af din fod der er fjernet, findes der forskellige muligheder for en proteseforsyning.

Uanset hvor stor en del af din fod, der er amputeret, er noget af det vigtigste at sikre en god vægtfordelig, så du får et jævnt tryk på den del af foden, du har tilbage. Hertil kan man bruge materialer lige fra silikone til kulfiber.

Har du fået amputeret dine tæer eller det forreste af foden, er der typisk to muligheder at overveje. Den ene er et specielt fremstillet indlæg med kulfibersål og forfodsudligning, som du kan lade sidde i skoen. Den anden mulighed er en silikoneudfyldning, der sidder fast på foden og har facon som en fod. Er amputationen foretaget tættere på bagfoden, kan det i nogle tilfælde være en fordel at lave protesen, så den fastgøres og tager en del af vægtfordelingen lidt længere oppe på underbenet.

Når du skal have en delfodsprotese, skal du træffe nogle valg både angående protesens funktion og fleksibiliteten i forhold til fodtøj. Din bandagist vil altid vejlede dig ud fra din situation, og de behov, du har. På den måde får du den løsning, der passer bedst til dig.

Kontakt Ortos

Book en tid

Hvis du har brug for en delfodsprotese eller en anden form for individuelt fremstillet hjælpemiddel, kan du altid booke en tid hos din lokale Ortos-afdeling og få hjælp fra en af vores specialiserede bandagister.

Vores værdigrundlag – Individuel forståelse

Vi arbejder hver dag på at give hver enkelt kunde de optimale betingelser for bevægelse. Det gør vi ved at udvikle og fremstille hjælpemidler, som gør dig i stand til mere – om dette mere så er at parkere kørestolen permanent eller løbe 10km uden smerter i knæet.

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.