Fodindlæg/fodortoser

fodindlæg og fodortose

FO (Foot Orthosis)

Mange mennesker bruger fodindlæg/indlæg i deres sko. Der kan være rigtig mange årsager til, at man bruger et indlæg, men principielt kan de inddeles i 3 typer:

Korrigerende fodindlæg, hvor man korrigerer en fejlstilling, som er i foden i forvejen eller som opstår i foden, når man går.

Støttende fodindlæg, der støtter på et område af foden, som normalt ellers ikke udnyttes. På den måde kan man fordele vægten af den samlede belastning på et lidt større område.

Aflastende fodindlæg, som laves for at aflaste et område under foden, der af den ene eller anden grund gør ondt at belaste. Det kan fx være, hvis du har en hælspore.

Kontakt Ortos

Book en tid

Hvis du har brug for en fodindlæg/fodortose eller en anden form for individuelt fremstillet hjælpemiddel, kan du altid booke en tid hos din lokale Ortos-afdeling og få hjælp fra en af vores specialiserede bandagister.

Vores værdigrundlag – Individuel forståelse

Vi arbejder hver dag på at give hver enkelt kunde de optimale betingelser for bevægelse. Det gør vi ved at udvikle og fremstille hjælpemidler, som gør dig i stand til mere – om dette mere så er at parkere kørestolen permanent eller løbe 10km uden smerter i knæet.

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.