Helbensortose

helbensortose

(H)KAFO (Hip-knee-foot-orthosis)

En helbensorte er et personligt hjælpemiddel, som kun passer til dig. Dvs. den ikke kan bruges af andre. En ortose sidder udenpå kroppen for at støtte og afhjælpe et problem, som kan være af fysisk eller smertemæssig karakter. Helbensortoser kan inddeles i KAFO’er og HKAFO’er og bliver til tider omtalt som både skinner, ståskaller, kapsler mm.  

KAFO
KAFO’en sidder på låret over knæleddet og foden. Der kan være mange forskellige årsager til, at du har fået ordineret en KAFO og derfor er det også forskelligt, hvordan sådan en ser ud og hvilken funktion, den har.

HKAFO
HKAFO’en sidder på bækken over hofteleddet, låret, knæet og foden. Ligesom ved KAFO’en kan der være mange forskellige årsager til, at du har fået den ordineret. Derfor kan den også se ud på mange måder og funktionen kan være forskellig.

Uanset om du skal bruge en KAFO eller en HKAFO, vil din bandagist vejlede dig og foretage en faglig funderet vurdering, så det sikres, at dit hjælpemiddel passer til dig og dine behov.

Kontakt Ortos

Book en tid

Hvis du har brug for en helbensortose eller en anden form for individuelt fremstillet hjælpemiddel, kan du altid booke en tid hos din lokale Ortos-afdeling og få hjælp fra en af vores specialiserede bandagister.

Vores værdigrundlag – Individuel forståelse

Vi arbejder hver dag på at give hver enkelt kunde de optimale betingelser for bevægelse. Det gør vi ved at udvikle og fremstille hjælpemidler, som gør dig i stand til mere – om dette mere så er at parkere kørestolen permanent eller løbe 10km uden smerter i knæet.

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.