Knæledsortose

Knæledsortose

KO (Knee orthosis)

En knæortose (i daglig tale også kaldet skinne, bandage eller kapsel) er et personligt hjælpemiddel, som kun passer til dig og kan ikke bruges af andre.

En knæortose sidder udenpå kroppen for at støtte og afhjælpe et problem, som kan være af fysisk eller smertemæssig karakter.
Knæortosen sidder på låret og underbenet. Der kan være mange forskellige årsager til, at du får ordineret en knæortose, og derfor kan den se ud på mange måder.
Bandagisten vil vise dig, hvordan du skal tage ortosen på. Hvis der opstår problemer med sved og fugt under ortosen, kan du bruge en strømpe under ortosen. Denne vil suge fugten og kan hindre unødvendig friktion mod huden.

Unloader One

En knæortose til dig med slidgigt

Har du slidgigt i knæet? Så kan en Unloader One X knæbandage måske være løsningen for dig

Kontakt Ortos

Book en tid

Hvis du har brug for en knæledsortose eller en anden form for individuelt fremstillet hjælpemiddel, kan du altid booke en tid hos din lokale Ortos-afdeling og få hjælp fra en af vores specialiserede bandagister.

LÆS OGSÅ

Close_up_Unloader_One_X

Knæbandage får dommer tilbage på banen

"Jeg blev vejledt rigtig godt af bandagisten fra Ortos, som tilpassede Unloaderen og fortalte, hvordan jeg let kan tage den af og på. Jeg kunne inden for meget kort tid mærke en positiv effekt af at bruge Unloaderen. Jeg vendte tilbage til fodboldbanen, og generelt blev min hverdag meget lettere..."
Læs mere
Unloader-One-X_Indoor-Wallclimbing_Close-up_01

Unloader One X – knæbandagen til dig med slidgigt

Hvis du har fået konstateret slidgigt kan en knæortose være løsningen for dig. En knæortose er i daglig tale også kaldet en knæskinne eller knæbandage.
Hos Ortos kan vi tilbyde en af markedets bedste knæortoser – en Unloader.
Læs mere

Vores værdigrundlag – Individuel forståelse

Vi arbejder hver dag på at give hver enkelt kunde de optimale betingelser for bevægelse. Det gør vi ved at udvikle og fremstille hjælpemidler, som gør dig i stand til mere – om dette mere så er at parkere kørestolen permanent eller løbe 10km uden smerter i knæet.

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.