Underbensortose

AFO (Ankle foot orthosis)

En ankel-fod-ortose er et hjælpemiddel, du bærer på din fod og underben. Måske kender du AFO’en under navne som kapsel, bandage eller skinne.

En AFO kan se ud på mange forskellige måder, da der kan være flere årsager til, at du får den ordineret. Fx kan den aflaste og stabilisere et led eller korrigere en fejlstilling. Faktisk kan den både afhjælpe fysiske og smerterelaterede problemer.
Afhængig af problemets art kan AFO’en enten være præfabrikeret eller individuelt fremstillet.
Det er din bandagists opgave at vurdere, hvilken type, du har behov for – naturligvis i tæt samarbejde med dig og måske med inddragelse af andre sundhedsfaglige personer.

Kontakt Ortos

Book en tid

Hvis du har brug for en underbensortose eller en anden form for individuelt fremstillet hjælpemiddel, kan du altid booke en tid hos din lokale Ortos-afdeling og få hjælp fra en af vores specialiserede bandagister.

Vores værdigrundlag – Individuel forståelse

Vi arbejder hver dag på at give hver enkelt kunde de optimale betingelser for bevægelse. Det gør vi ved at udvikle og fremstille hjælpemidler, som gør dig i stand til mere – om dette mere så er at parkere kørestolen permanent eller løbe 10km uden smerter i knæet.

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.