Unloader One X – knæbandagen til dig med slidgigt

Unloader-One-X_Indoor-Wallclimbing_Close-up_01

Har du ondt i knæet?

Rigtig mange mennesker kan desværre svare ja, når dette spørgsmål stilles. De fleste mennesker vil også på et tidspunkt i løbet af deres levetid opleve knæsmerter.
En af årsagerne til knæsmerter er knæartrose – også kaldet slidgigt. Slidgigt er når brusken i knæleddet gradvist nedbrydes. Brusken fungerer som knæleddets naturlige støddæmper, og derfor vil det give smerter, når det nedbrydes og knoglerne skurrer mod hinanden.

Afhængig af graden af ens slidgigt, vil man opleve, at de smerter som slidgigten forårsager, kan være hæmmende for et aktivt liv. Nogle mennesker oplever, at de er nødsaget til helt at stoppe med daglige aktiviteter såsom længere gåture, havearbejde eller sport.

 

Unloader_Knee-joint

En del af Unloader-familien

Hvis du har fået konstateret slidgigt kan en knæortose være løsningen for dig. En knæortose er i daglig tale også kaldet en knæskinne eller knæbandage.
Hos Ortos kan vi tilbyde en af markedets bedste knæortoser – en Unloader. Unloaderen er en klinisk testet 3-punktsskinne, som har en påvist aflastende effekt på det område i knæet, hvor brusken er slidt.  Dvs. at den er med til at skabe plads mellem knoglerne i knæet, så de ikke længere skurrer mod hinanden. Derved reduceres smerterne.

Fordele ved en Unloader er der mange af.  Ud over smertelindring er det en løsning, som ikke kræver nogen form for operation. Du vil mærke effekten af knæbandagen inden for meget kort tid, og Unloaderen findes i forskellige modeller, der nemt kan være under tøjet. Det er simpelt at tage knæebandagen af og på, når bandagisten har tilpasset den, og derudover kan den anvendes til alle slags aktiviteter.
Den påviste smertelindring gør, at mange vil opleve, at de kan gå, stå og tilmeld dyrke sport uden problemer. Det er også rapporteret, at der er en reduktion i brugen af slidgigtsrelateret medicin efter brugen af Unloader i 6 måneder.

Unloaderen kan ikke forhindre slidgigten i at progrediere, men den kan gøre hverdagen lettere og reducere smerterne i sådan en grad, at du kan leve et aktivt liv og i bedste fald udskyde en eventuel operation i op til flere år.

 

LÆS OGSÅ: Knæbandage får dommer tilbage på banen

Lad Ortos hjælpe dig

Uanset om du allerede har fået konstateret slidgigt eller ej, er du velkommen til at kontakte Ortos. Vi kan tilbyde dig en konsultation, hvor vi vil rådgive dig om dine muligheder. Vi kigger altid på dit individuelle behov og hvis ikke en Unloader er den bedste løsning for dig, så finder vi frem til det, der passer dig bedst. I mange tilfælde vil du også have mulighed for at ansøge kommunen om bevilling af en knæortose.

Unloader-One-X_Tiffany_SB_Lifestyle-Image_02