Knæbandage får dommer tilbage på banen

Lars_Andersen_Markedskonsulent

Artiklens indhold

For fire år siden var Lars Bek Andersen (58 år) ved at lægge sit fodbolddommerkort på hylden pga. smerter i sit højre knæ. Han var ikke længere i stand til at løbe rundt på forboldbanen, som han gerne ville og fik konstateret knæartrose (slidgigt).

Knæoperation eller ej?

Jeg har altid haft interesse for fodbold, og det giver mig stor glæde at kunne være fodbolddommer i min fritid. Samtidig ønsker jeg også et aktivt liv og vil langt hellere bevæge mig rundt på en fodboldbane frem for at løbe på fortovet inde i byen. Men det kunne jeg pludselig ikke mere, fordi det simpelthen gjorde for ondt

Lars Bek Andersen

Lars var endnu ikke kandidat til en knæoperation på trods af daglige smerter, når han gik. Og selvom tanken om operation og et længere forløb med genoptræning ikke var særligt opmuntrende, så var tanken om et inaktivt liv med smerter i knæet det heller ikke.

En Unloader hos Ortos

Lars_unloader_knæskinne
Unloader One_close up

Lars gik til Ortos bandagister for at finde en løsning på sit problem. Bandagisten anbefalede en Unloader One knæbandage, som er konstrueret til at aflaste knæet både under aktivitet
og i hvile. Lars fortæller:

Jeg blev vejledt rigtig godt af bandagisten fra Ortos, som tilpassede Unloaderen og fortalte, hvordan jeg let kan tage den af og på. Jeg kunne inden for meget kort tid mærke en positiv effekt af at bruge Unloaderen. Jeg vendte tilbage til fodboldbanen, og generelt blev min hverdag meget lettere – både min arbejdsdag, men også når jeg fx skulle gå med hunden og holde hus og have ved lige.

Lars Bek Andersen

Der findes ikke en kur mod knæartrose, men Unloaderen har gjort Lars i stand til at leve et aktivt liv uden smerter de seneste 4 år. Ud over en bedre livskvalitet, har den også sikret, at han fysisk er langt bedre stillet den dag, han skal gennemgå en knæoperation.

Hvad er en Unloader One?

Unloader_One_X_ossur

Unloader One knæbandager fås i flere forskellige varianter. Fx Unloader One X, som ses på billedet ovenover. Fælles for varianterne er, at de er konstrueret til at kunne aflaste knæet hos personer med ensidig knæartrose og degenerative meniskskader. Knæbandagerne er baseret på en klinisk dokumenteret teknologi, der aflaster i en sådan grad, at beviselige effekter bl.a. er: reduceret forbrug af smertelindrende medicin, øget mobilitet og udskydelse af knæoperationer.

Kontakt Ortos

Prøv en Unloader One hos Ortos

Lider du af knæartrose, og overvejer at prøve en Unloader One, så kontakt Ortos og få en tid i en afdeling tæt på dig. Vi vejleder dig i forhold til dit individuelle behov.

FORFATTER

Kristel er kommunikationskonsulent hos Ortos og arbejder med både intern og ekstern kommunikation i virksomheden. 

Kristel Høj Walther

Kommunikationskonsulent i Ortos

Vores værdigrundlag – Individuel forståelse

Vi arbejder hver dag på at give hver enkelt kunde de optimale betingelser for bevægelse. Det gør vi ved at udvikle og fremstille hjælpemidler, som gør dig i stand til mere – om dette mere så er at parkere kørestolen permanent eller løbe 10km uden smerter i knæet.

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.