evomove_dropfodsstimulator_AFO

Fordele ved Evomove®

  • Præcis elektrisk stimulation af nervebaner (indsyede elektroder)
  • Forbedrer både gangmønster og gangdistance
  • Sikrer en afslappet gang
  • Giver bedre kropsholdning
  • Minimere smerter grundet en reduktion af kompensatoriske bevægelser
  • Giver øget muskelstyrke
  • Kan bruges barfodet
  • Lille i størrelsen – ofte muligt at have bukser udenpå
  • Betjening af FES samt justering af strøm-styrken via APP på telefonen
evomove_dropfodsstimulator_barn

Afhjælpning af dropfod med FES

Rammes du af dropfod som følge af cerebral parese, multipel sklerose, erhvervet hjerneskade, diskusprolaps eller lignende kan dropfodsstimulation gennem Funktionel Elektrisk Stimulation (FES) være den rigtige løsning for dig. Alle de nævnte lidelser kan resultere i en manglende evne til at kunne styre musklernes funktion, helt eller delvist.

Benytter man Funktionel Elektrisk Stimulation (FES), som vil være et rigtig godt hjælpemiddel for mange, stimuleres nerverne via elektriske impulser, hvorefter musklen aktiveres. Evomove® er blot et af de produkter, som Ortos bandagister er certificeret til at bruge, og det vil altid være en individuel vurdering af den enkelte, som afgør, hvilket produkt vores bandagister anbefaler. Nogle af de fordele Evomove® har, er at den kan aktivere musklerne på både for- og bagsiden af underbenet, hvilket kan give en markant forbedring af gangfunktionen. Derudover kan gangfunktionen forbedres yderligere ved, at den også kan aktivere musklerne omkring lår og hofte.

Ydermere adskiller Evomove® sig fra andre FES produkter ved at være meget lille i størrelsen og kan let være under tøjet. Den adskiller sig også ved at kunne kombinere elektrisk stimulation med en ortose i én samlet, integreret løsning. Kombineret tillader Evomoves® dropsfodssystem at du oplever de fulde dynamiske og fleksible fordele under gang, når strømmens elektriske impulser styrer dropfoden samt fuld stabilitet i stående stilling som følge af skinnens stabiliserende egenskaber. For nogen vil den elektriske stimulation alene være nok – Evomove® bliver individuelt tilpasset til den enkelte.

evomove_dropfodsstimulator

Brug for hjælp?

Ortos Bandagister er certificerede i brugen af samtlige dropfodsstimulatorer på markedet. Ring til din nærmeste bandagistklinik, hvis du vil høre mere om løsninger til den dropsfodsramte.