Fingerortose

Fingerortose

Stabiliserende silversplint/silverring

Fingerortoser laves specielt til dig og bruges primært til at optimere håndens grebsfunktion ved at stabilisere fingrenes led. I visse tilfælde kan fingerortoserne også virke smertelindrende. Fingerortoserne kan se ud på forskellige måder alt afhængig af deres formål og kan tilmed tilpasses håndled også.

Behov for fingerortoser opstår, når en fejlstilling eller funktionsnedsættelse påvirker håndens funktion. Som fx ved diagnoserne: leddegigt og slidgigt, hypermobilitet, Ehlers-Danlos syndrom eller følger efter nerveskader. Fingerortoserne kan konstrueres så de enten begrænser eller fremmer bevægelser.

Kontakt Ortos

Book en tid

Hvis du har brug for en fingerortose eller en anden form for individuelt fremstillet hjælpemiddel, kan du altid booke en tid hos din lokale Ortos-afdeling og få hjælp fra en af vores specialiserede bandagister.

LÆS OGSÅ

Fingerortose_soelv_ortoser_finger

Silversplints - fingerortoser i sølv

Læs mere

Skinner giver hvile

Læs mere

Vi skaber evidens for fingerortoser i sølv

Læs mere
Dokument

Anne-Mettes bachelorprojekt

Læs mere

Vores værdigrundlag – Individuel forståelse

Vi arbejder hver dag på at give hver enkelt kunde de optimale betingelser for bevægelse. Det gør vi ved at udvikle og fremstille hjælpemidler, som gør dig i stand til mere – om dette mere så er at parkere kørestolen permanent eller løbe 10km uden smerter i knæet.

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.