Håndledsortose

håndledsortose

WHO (Wrist-hand Orthosis)

En håndledsortose (også kaldet håndledsskinne) har til formål at stabilisere eller korrigere håndled og/ eller fingre. Enkelte håndledsortoser kan tilmed fremme bestemte bevægelser gennem elastisk træk.

Overordnet kan håndledsortoser inddeles i præfabrikerede og specialfremstillede ortoser. Sidstnævnte er lavet specifikt til den enkelte bruger. Hvis du har brug for en håndledsskinne, vil din bandagist vurdere din håndfunktion og lade den afgøre, hvilken løsning, der bedst afhjælper din problemstilling.

Håndledsortoser kan være fremstillet i mange forskellige materialer. Det kan fx være en præfabrikeret skinne i stof med stivere, en specialfremstillet skinne i silkone eller en specialfremstillet ring i sølv (se afsnit om Fingerortoser i sølv).
Har du en af følgende diagnoser,kan du muligvis have gavn af en håndledsortose: cerebral parese, gigt, Ehlers-Danlos Syndrom, muskelsvind og traumatiske håndledsskader. Du er altid velkommen til at kontakte din lokale bandagist for at få vejledning omkring håndledsortoser.

Kontakt Ortos

Book en tid

Hvis du har brug for en håndledsortose eller en anden form for individuelt fremstillet hjælpemiddel, kan du altid booke en tid hos din lokale Ortos-afdeling og få hjælp fra en af vores specialiserede bandagister.

Vores værdigrundlag – Individuel forståelse

Vi arbejder hver dag på at give hver enkelt kunde de optimale betingelser for bevægelse. Det gør vi ved at udvikle og fremstille hjælpemidler, som gør dig i stand til mere – om dette mere så er at parkere kørestolen permanent eller løbe 10km uden smerter i knæet.

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.