Lårbensprotese

TF (Transfemoral amputation)

Er dit ben amputeret igennem lårbensknoglen, kalder man amputationsniveauet for transfemoral. For få den bedst mulige gang er det vigtigt at sikre en optimal styring af proteseknæleddet. Dette gør man bl.a. ved at hæfte muskelgrupperne på den resterende del af låret til knogleenden.

Som ved alle andre protesetyper er udformningen af hylsteret en af de vigtigste faktorer. Når du er lårbensamputeret, kan der være stor forskel på stumpens længde og dermed på dine hylstermuligheder. Hos Ortos er protesebandagisterne certificeret i flere forskellige teknikker til støbning af hylstre, så de har gode forudsætninger for at kunne lave et godt lårbenshylster til dig.

Alt efter dit aktivitetsniveau og dine behov vil du og din bandagist sammen finde frem til både det hylster, det knæ, den fod og de øvrige komponenter, der passer dig bedst. Samtidig vil I også finde frem til, hvilken metode der skal bruges til at fastgøre protesen – også kaldet suspensionsmetoden.

Kontakt Ortos

Book en tid

Hvis du har brug for en lårbensprotese eller en anden form for individuelt fremstillet hjælpemiddel, kan du altid booke en tid hos din lokale Ortos-afdeling og få hjælp fra en af vores specialiserede bandagister.

Vores værdigrundlag – Individuel forståelse

Vi arbejder hver dag på at give hver enkelt kunde de optimale betingelser for bevægelse. Det gør vi ved at udvikle og fremstille hjælpemidler, som gør dig i stand til mere – om dette mere så er at parkere kørestolen permanent eller løbe 10km uden smerter i knæet.

ORTOS

Børstenbindervej 12
5230 Odense M
e-mail: [email protected]

Send sikker mail til Ortos
CVR-nr. 3070 3502

Følg os her

2023© Ortos Bandagister
Bliv ringet op:

Når jeg sender formularen, accepterer jeg Ortos' privatlivspolitik og tillader, at Ortos kontakter mig. Undgå at sende personfølsomme oplysninger gennem denne formular.