Du skal turde belaste din protese

Foto: Helene Wiesenhaan for DIF Kristel Walther er para-atlet på eliteplan. Disciplinen er diskos-kast, og hendes handicap er et amputeret underben. Hos Ortos er vi så heldige at have Kristel som kollega i kommunikations- afdelingen. Vi har talt med hende om hendes...

læs mere

En succesfuld debut

Efteråret er over os, så vi trænger alle til noget at varme os på. Og det får I her – en historie om en temadag for benamputerede, der varmer, fordi den spreder glæde og inspirerer.

læs mere

To nye bandagister i Ortos

Ortos har udvidet holdet af dygtige medarbejdere med to nye bandagister. Byd velkommen til Mogens og Marie, der begge har et stærkt fagligt fundament på både ortose- og proteseområdet.

læs mere

Et ekstra sæt hænder

Ana-Maria Raducu. Foto: Søren Skov Ana-Maria Raducu har aldrig haft lige vilkår. Hun blev født ind i en rumænsk familie i 1986, men led af det sjældne handicap, dysmeli. Dysmeli kommer til udtryk i misdannede hænder og fødder, og i Ana Marias tilfælde betød det, at...

læs mere

Ortos’ kunder tester først og bandagisterne får ny viden

Det er en regnfuld torsdag i marts, da eksperter og brugere samles hos Ortos i Kolding, hvor bandagist Toke Quisth og turnusbandagist Line Lorentzen er dagens værter. Formålet med dette møde er at udveksle erfaringer omkring den nye Proprio-fod og få lavet de helt rigtige justeringer.

læs mere

Vi skaber evidens for fingerortoser i sølv

Hos Ortos er det vigtigt, at vi kan give vores kunder de rette hjælpemidler og vores faglige argumenter skal være velfunderede og evidensbaserede. Derfor skaber vi nu evidens på et område, hvor der mangler forskning.

læs mere

Mulighedernes mand

Et multiinfarkt i hjernen blev et vendepunkt i Keld Sørensens liv. Fremtiden bød på kørestol og demensplejehjem, men det var ikke en fremtid, som Keld kunne acceptere. At genvinde lysten til livet har været en kamp om at se sine muligheder og udfordre sig selv.

læs mere

En kongelig præstation: Erik løber Royal Run

Vi kunne se det med det samme. Dagsformen var god. Løbetøjet sad, som det skulle. Ophobet energi og rastløshed afslørede sig i de små vip på protesefoden, der fortalte os, at Erik var opsat på at stå distancen.

læs mere

Velkommen til Kristel

Ud over at være en stærk visuel profil er Kristel en god ven af huset qua sine ti år som fast kunde hos Christian Neumann.

læs mere

Protesebandagist søges

Ortos søger protesebandagist Venligst klik på linket herunder for at læse, hvad vi forventer os af en fremtidig protesebandagist til vores Odense-afdeling. Stillingsopslag-protesebandagist_Odense

læs mere

Åbent Hus i Odense

Ortos i Odense fejrer 10-årsjubilæum, og du er selvfølgelig inviteret. Klik for at åbne invitationen.

læs mere

Medina er altid med

Cecilie er vild med Medina, så hun var ovenud lykkelig, da hendes forældre overraskede med koncertbilletter

læs mere

Thank you, Kaitlin

Kaitlin Evans, en canadisk studerende har taget sit praktikophold hos os, og det har været en lærerig erfaring for alle mand.

læs mere

Håndværker om en hals

Fredag var en god dag i Ortos. Vi fejrede, at Casper Lillevang Jensen fik papir på sine åbenlyse evner som ortopædist.

læs mere

Har du prøvet FES?

En dropfodsstimulator er et hjælpemiddel til visse typer af dropfødder. Hjælpemidlet er kropsbåret, og det er aktivt i den forstand…

læs mere

Omsorg for fødder

Idræts- og Kultur Akademiet i Kolding (IKA) har indgået en samarbejdsaftale om indlægssåler med Ortos Bandagister.

læs mere