Vi skaber evidens for fingerortoser i sølv

Hos Ortos er det vigtigt, at vi kan give vores kunder de rette hjælpemidler og vores faglige argumenter skal være velfunderede og evidensbaserede. Derfor skaber vi nu evidens på et område, hvor der mangler forskning.

læs mere

Mulighedernes mand

Et multiinfarkt i hjernen blev et vendepunkt i Keld Sørensens liv. Fremtiden bød på kørestol og demensplejehjem, men det var ikke en fremtid, som Keld kunne acceptere. At genvinde lysten til livet har været en kamp om at se sine muligheder og udfordre sig selv.

læs mere

Velkommen til Kristel

Ud over at være en stærk visuel profil er Kristel en god ven af huset qua sine ti år som fast kunde hos Christian Neumann.

læs mere

Protesebandagist søges

Ortos søger protesebandagist Venligst klik på linket herunder for at læse, hvad vi forventer os af en fremtidig protesebandagist til vores Odense-afdeling....

læs mere

Thank you, Kaitlin

Kaitlin Evans, en canadisk studerende har taget sit praktikophold hos os, og det har været en lærerig erfaring for alle mand.

læs mere

Har du prøvet FES?

En dropfodsstimulator er et hjælpemiddel til visse typer af dropfødder. Hjælpemidlet er kropsbåret, og det er aktivt i den forstand…

læs mere

Omsorg for fødder

Idræts- og Kultur Akademiet i Kolding (IKA) har indgået en samarbejdsaftale om indlægssåler med Ortos Bandagister.

læs mere